Hårde hvidevarer

Når du har fået dit køkken, bad eller bryggers på plads, mangler der i det fleste tilfælde lige en sidste ting til at fuldende det: De hårde hvidevarer. Priser på sådanne varer kan variere en del, men en hurtig tur ud på internettet gør det nemt at overskue hvilke varer, der koster hvad.

I et helt nyt køkken skal der selvfølgelig også være ny ovn, komfur og emhætte, mikrobølgeovn og måske opvaskemaskine, hvis pladsen tillader det. De hårde hvidevarer skal jo gerne passe ind i køkkenets design og udseende, og heldigvis er der et stort udvalg. Eksempelvis er der alt fra de traditionelle, billige massepladekomfurer til de lidt dyrere keramiske, induktions- og gaskomfurer. Så på de forskellige netbutikker finder man alt, hvad hjertet kan begære, og der er både de billige hårde hvidevarer samt varer i den dyrere ende.

Til badeværelset eller bryggerset mangler du måske også en ny vaskemaskine og/eller tørretumbler, og også i dette tilfælde er internettet vejen frem, da det både er billigere og nemmere. Og gider du ikke købe hårde hvidevarer i Tyskland, hvor det er billigere end herhjemme, er det selvfølgelig nemmere at sætte sig foran skærmen med en kop kaffe, hvor du kan finde det rette produkt til den rette pris – stort set inden koppen er tømt.

Under Mærker finder du lidt information om, hvilke mærker du skal gå efter, når det kommer til hårde hvidevarer, og hvor du kan købe dem på nettet.